2010-09-27

TBOIF - Mala 100925

Då var vi framme vid den sista himmamatchen för säsongen. Och det var en match där bara seger räknades.

Mål: Chris

Hb: Snorle Mb: Mugg Mb: Kristoffersson Mb: Danne

Hm: Åge Im: Ellos Im: Lino Vm: Sibbe

Anf: Dansk Anf: Frykis

Tboif öppnar matchen mycket bra. Och det tar inte mer än fem min innan Frykis får första läget i matchen. Tyvärr resulterar det inte i mål.

Men det skulle bara dröja till anfallet efter innan bollen skulle sitta där den hör hemma. Frykis kommer fram på vänsterkanten spelar in fint till Åge som sätter den säkert.

Bara minuter senare kämpar Dansk sig förbi sin försvarare o får till ett skott. Men ingen utdelning den här gången.
Det skulle istället komma några minuter senare. Även denna gången va det Frykis som kom runt på kanten. Och precis som förra gången drar han in den i mitten. Och där står Dansk o smäller in den.

Efter 25 spel kommer Åge farandes på sin kant. Han får till ett skott/inlägg. Vet inte riktigt vilket det va. Men den sitter iaf i ribban.

Nu blev det korvpaus.

Korven tog lagom slut till Sibbe får ett läge som han missar. Uppmuntrande ord som "så jävla gött" kommer från en i supporten. Nämner inga namn. Men han jobbar på Posten.

Det tog 30 min. Men sen fick dom iaf sitt första riktiga anfall. I vad jag tycker va en offside kommer dom fria mot mål. Men Chris gör en jävligt bra räddning.

I slutet av första trillar 3-0 in. Missat att riktigt se hur det gick till. Men det va Dansken som drog in den.

Andra halvlek börjar med att Ellos får ett bra läge. Men deras målvakt gör en bra räddning.

Minuten senare kommer Danne upp bra på sin kant. Viker in i banan o drar till. Men även här gör deras målvakt en bra räddning.

55min in i matchen tar Dansk en löpning på vänsterkanten. Spelar den snett bak till Sibbe som äntligen fick sätta dit den.

Tyvärr gör dom 4-1. Men det skiter vi i nu.

Runt minut 65 vinner Snorle bollen framför fötterna på målvakten. Rundar han och sätter den i öppet mål.

Nu rullar vi på bra här. Och har flera bra lägen. Bland annat sätter Lillis en i stolpen o Juan lobbar en precis utanför.

Men mitt i all press kommer dom upp o får ett av få lägen. Tyvärr får vi skriva 4-2.

Men i sista matchminuten blåser domaren straff för tboif. En straff som Snorle fixar. Så va det sagt. Iaf vidare till straffen nu. Så fort domarn blås så springer Danne ut o byter med Lino. Lino springer direkt fram till straffpunkten o sätter den säkrare än en frostskada i december. Sen springer han ut igen.

Tboif gjorde sitt jobb. Tyvärr gjorde även Jägersborg det. Ni vet hur det ligger till. Vi måste ta poäng. Dom måste tappa.

Vi ses på lördag gubbar. MVH Supporten...