Då hade vi kommit in i September och serien börjar närma sig sitt slut, varje poäng betyder med andra ord extremt mycket och med tanke på hur mycket förra omgången gick TBOIF:s väg så var kvällens match en tämligen viktig historia, ni kan välja att understryka tämligen.

Hb: Snorle Mb: Mogge Mb: Kristoffersson Vb: Lillis

Mf: Torres Mf: Lino Mf: Åge

Anf: Timtom Anf: Dansk Anf: Frykis

Bänk: Jonas, Jocke, Rickard, Viktor

Inför matchen låg tankarna kring att det skulle bli en tuff och jämn match, kanske borde vi ta och skaffa oss en spåkula för det var precis så det blev.

1:a halvlek präglades av mycket fram och tillbaka, TBOIF skapade en extremt bra chans där Timtom drog bollen in från höger mot mitten av straffområdet, Dansk drar till den - F-toftas målvakt gör en fin benparad och på returen så är det öppet mål men bollen studsar till och Dansk får tyvärr inte bollen längre än i stolpen.

Hemmalaget kontrar med ett par fina lägen ju längre halvleken går, nr 18 i F-tofta har två jättelägen från ungefär samma position i straffområdet, första anfallet är faktiskt riktigt snyggt där bollen förpassas från vänsterkant in i straffområdet, klackas vidare och där kommer en avslutning som får vår tur tacksamt går över ribban precis.

Andra läget är ett liknande skott ungefär lika högt över.

Det ges och tas en hel del i situationerna, kunde delats ut något mer kort eller rättare sagt stävjats mer än domaren gör, Viktor får halvlekens enda gula kort.

Inte så långt innan halvlek så kommer då det förlösande 1-0 till Tjörnarp, bollen letar sig fram till Timtom som befinner sig nästan mitt framför mål, och drar till på en halvvolley som sitter säkert vid målvaktens högra stolpe, ett mycket fint avslut.

1-0 till TBOIF i halvtid.

2:a halvlek präglas av ungefär samma matchbild, mycket kamp och Färingtofta kliver framåt en del utan att skaffa några extrema chanser (förutom kanske när undertecknad gick på dass) fan vet?

Istället stal domaren showen och drog fram kortleken mer än flitigt, han tappade nivån helt och hållet och ingen visste tillslut hur de skulle bete sig, situationer som släpptes eller ledde till frispark i första slutade i 2:a med signal och ostskiva.

Men Tjörnarp skulle göra det psykologiska grymt viktiga 2-0 och det efter att Dansk nickat ett inlägg som FTs målvakt mycket fin parerade i luften, sen dök Snorle upp och stökade med motståndarförsvarare och tillslut hamnade bollen i mål. Enligt rapport så betecknar vi det som självmål :)

Dansk hade två andra bra lägen under 2:a halvlek där motståndarmålvakten även agerar mycket bra, man får väl säga att han vann den interna matchen där.

Tillslut så skulle också det röda kortet åka fram och det var Mogge som fick syna det, orättvist och helt fel, så kan man sammanfatta det som.

Sen försökte även linjemannen stjäla showen en sväng (uppenbarligen skall man inte få reagera nu förtiden).

Överlag en ganska chansfattig match, men det spelar ingen som helst roll, så länge det innebär 3 pinnar för Tjörnarp så får det se ut hur fan det än vill!

Har för övrigt svårt och utdela någon topp 3 denna kväll då jag tycker laget gör en bra insats överlag, alla bidrar med sitt och ser till att vi tillslut bärgar segern.