2013-02-16

Nytt avstamp och återgång

Ett nytt år är dryga 6 veckor gammalt. Jesus är numer 2013 och med det äldre än både Morgan Freeman och en tub tandkräm jag fann under badkaret för ett tag sen.

Efter två säsonger av ett projekt som haltat mer än undertecknad, nyvaknad en Söndagmorgon så är det dags för ett nytt avstamp och få tåget i rullning igen.

För att fira att tummarna gick och få loss från rektum så kommer även nystarten ske på denna sida, den som senast aktiv var i samband med euforin 2010.

Även också av anledning att wordpress är en omstämd banjo i bloggorkestern. Funktionell? I helvete heller.

Så det känns skönt och vara hemma igen. Det är här det kommer hända framöver.

Klubben föll snöpligt i kvalet till div 6 i höstas, men fick en friplats och kommer således lira på högre mark när seriespelet om ett par veckor sparkas igång.  Förändring har skett sen sist, på spelarsida som ledarsida.

Våra hattar av för Coach. Ett fint arbete under åren i TBOIF och ett starkt engagemang. Lycka till med nytt projekt.

Nya tränare i form av Conny och Lillis, det känns mycket spännande och vi står som Dan Ekborg vid Julasnapsen, dvs till 110% . 

På spelarsidan har ett flertalet pjäser lämnat för andra destinationer och det är givetvis alltid trist, men även där också ett lycka till till er som det menas.

Spelare har tillkommit, återkommer med en uppdatering kring det framöver.

TBOIF kommer lira i serie - Skåne mellersta. Där finner vi förutom Tjörnarp flera lag som väcker ens intresse. Ett par derbyn kryddat med andra lag som dels är tuffa men också intressanta.

Imorgon spelas första träningsmatchen denna försäsong och det sker mot Höörs U, i Höör.

Själv kommer jag likt Chewbacca  eller Nicolas Cage i Con Air, kamma manen , aptera lyckoruset i kassväg (vetekrans, ostbullar, pilsner) och som tidigare gånger med försiktig positivitet försöka ge mistluren ett ansikte.


14.00 imorgon drar det hela igång!





Saknad av en god vän, glädjespridare och förbaskat duktig fotbollspelare. 
Hoppas du har det fint Alex.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar