2010-08-31

TBOIF - Östanå Bruk 100827

Lite sen matchrapport från Fredagens hemmamatch mot Östanå Bruk men här kommer den iaf.

Tjörnarp ställde upp med följande lag ifall inte minnet sviker:

Mål: Chris

Hb: Snorle Mb: Mogge Mb: Kristoffersson Vb: Lillis

Mf: Åge Mf: Ellos Mf: Lino

Anf: Timtom Anf: Dansk Anf: Rickard

Bänk: Jonas, Johannes, Alex. Jocke, Dennis

Första halvlek präglades av att Östanå pressade rätt högt och fick matchen mycket dit de ville, TBOIF såg lite sega ut från vår plats och vid iaf 2 tillfällen fick Chris stå för kanonräddningar när Östanå spelare mer eller mindre var rena framför mål.

TBOIF hade också en del chanser i 1:a, bland annat ett skott utifrån som smet utanför stolpen, det skapades även fler lägen från TBOIF från närmre håll men som inte resulterade.

Men en stund innan halvtidsvila så fick Rickard tillslut hål på Östanå med en yttersida från vänsterkant i straffområdet, bollen slank in vid stolpen, (snygg målgest :) )

Skönt och få dit bolljäveln när det annars osade katt åt andra hållet med

1-0 till TBOIF i halvlek.

2:a halvan inleddes med total dominans av TBOIF och inom 11-12 min så kom det att bli rena ketchup effekten, först ut var dansk som drog in bollen från vänster i straffområdet i bortre gaveln och 2-0.

En stund senare så skarvade Rickard ett inspel, vilket målvakten stod för en blunder på och där med 3-0 till Tjörnarp.

Nån/några min senare befann sig Snorle högt upp, fick bollen utanför straffområdet, la upp den och drog mycket elegant in 4-0 i nättaket.

Och det var inte slut med detta, Åge hann även med att sätta 5-0 med ett skott i bortre, från precis innanför straffområdet.

Efter detta så var Östanå rätt logiskt nere för räkning, med halvtimmen kvar trodde man att det kunde trilla in fler bollar men det luftades lite från bänken och folk sparades och matchen kändes säkrad och lugn tiden ut sen.

Noterbart att Lino jagade säsongens första som Gunde Svan jagar återupprättelse som programledare, och hade det inte varit för Östanås målvakt som stod för en fenomenal enhandsräddning så hade där suttit en.


Topp 3:

1. Johannes - Kanonmatch på vänsterback efter bytt av Lillis som fick utgå med skada

2. Lino - Kanonmatch på mitten

3. Chris - Räddar två givna mål, är som vanligt fenomenal i 1 mot 1 lägena.


Övrigt tillägg: Omgången gick HELT och hållet i TBOIF:s favör, förutom att marginalen ner till Skånes Fagerhult ökade då de åkte på en rejäl mina mot Färingtofta så slog Norra Rörum Ignaberga, Mala spelade 2-2 mot Jägersborg och Nävlinge fick se sig besegrade mot Wisseltofta med 3-2, man kan med andra ord inte begära mer och nu lever toppen i allra högsta grad igen!

På Fredag vankas det bortamatch mot Färingtofta, matchen i våras slutade i Tjörnarps favör med 3-1. Nu är det dags och betvinga dem igen, men det blir tufft!

KOM IGEN TBOIF!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar