2010-05-03

TBOIF - Hörja (B-lag) 100503



Så var det dags för möte mot Hörja i b-lag serien, TBOIF valde dock att ställa upp med överlag a-lagspelare för att få en bra genomkörare inför Fredagens drabbning mot Västra Torup.

Tjörnarps lag såg ut likt följande:

Målis: Juan

Hb: Rickard Mb: Snorle Mb: Torres Vb: Lillis

Hm: Timtom Cm: Mogge Cm: Dennis Vm: Jocke

Topp: Kessel och Frykis

Bänk: Robin, Bosse och Göran





Skottuppvärmning på den för dagen nyblivne målisen

Hörja såg ut som de skulle ut på Lågstadieläger, inte en jävel över 1,30, ett 6 pack Lambi vägde mer än deras startuppställning tillsammans.

Nåväl matchen var igång, relativt jämnt till en början riktigt utan någon struktur, Hörja skeppade iväg nån långboll för att testa TBOIF:s för dagen nye målvakt och lagkapten, varav en såg för ett ögonblick lite farligt ut.

Tjörnarp tog över mer och mer, Mogge och Dennis på mitten skötte sig bra och tog hand om sitt, därbak sprang Conny över allt som rörde sig, vid en sekvens sa det bara smack! sen satt en oförberedd Hörja:it mitt i en framrusande Conny, man undrade ifall killen skulle resa sig överhuvudtaget.

En liten stund senare tog sig Frykis förbi Hörjas försvar och mycket behärskat la in bollen bakom en målvakt som skrek som en jävla båt tuta, och jag får lov och återkomma till det för det fanns fler som uppenbarligen ville överrösta SRF:s decibel rekord från ifjol.

Efter en duell på mitten knuffar en skithög i Hörjas dynga till lag ner Conny, hela bygden förväntar sig ett solklart rött men Domaren saknar både pondus och kulor och drar istället upp de gula.

Matchen hettar till på mitten mer och mer, Hörja visar att de antagligen är de retligaste gänget man sett på Tjörnevallen på många år, man satt bara och väntade på att de skulle smälla igen.

Istället för mer närkamper kommer TBOIF förbi på högerkanten, missar tyvärr vem som slår inlägget men det är ett mycket fint sådant och Timtom drar till med en språngnick rätt upp i målvaktens tak, mycket elegant och 2-0 till Tjörnarp!

I 2a halvlek byttes det en del och spelet varierade lite, något som inte varierade sig var attityden på riksidioterna i det gula laget, i en närkamp mellan ett praktrövhål i Hörja och Juan från vårt mål så får Hörja spelaren rött kort för gått in med dobbarna, idioten fortsätter vifta som en väderkvarn på väg ut och vi på läktaren skrattar mest åt den patetiska figuren.

Även Tjörnarp drar på sig två gula, två relativt klara såna, Mogge visar en Hörja spelare hur Tjörnevallens matta ser ut, och lite senare åker även Conny på gult efter en 100% satsning.

Efter lite småtjafs på mitten får domaren ett tuppjuck ur ingenting och drar ur sig något i stil med "HÄR BESTÄMMER JAG ,KÄÄÄÄFTEN", inte ett skit respektingivande, snarare så man ville gå fram, knacka han på axeln och fråga ifall han inte skall ha en mandelskorpa och en kopp te, vilken dåre. Läktaren skrattade ut han iaf och det känns ju alltid bra.

Sen lyckades TBOIF:s nyblivne målvakt avstyra ett farligt läge med en fin parad.

Laget fortsätter sen kliva framåt och får tillslut utdelning igen, Lillis gör ett mycket fint jobb, visar snabbheten och rycker förbi sin gubbe, tittar upp och lägger bollen in i mitten framför mål där Dennis dyker upp och vinklar in 3-0 i bortre hörnet, mycket snyggt!

Domaren passar sedan på att nonchalera årets klaraste straff när Timtom dras ner, självklart så är domarstandarden nere på vanlig nivå igen efter man gett lite positiv feedback till dem på slutet.

I slutminuterna fastställer Frykis 4-0 med sitt andra mål för kvällen och en klart rättvis vinst är fastspikad

Topp 3:

1. Frykis - Förutom 2 mål så gör han det mesta rätt, jobbar stenhårt som vanligt och fördelar bollar på ett mycket fint sätt.

2. Rickard - Fortsätter på ett övertygande sätt från matchen mot Wisseltofta, bra passningspel och inte rädd för att kliva framåt.

3. Mogge - Ligger rätt på mitten, gör många fina små saker, flyttas även ner till mittbacken i 2:a och gör ett mycket bra arbete även där.

Annars ett stort + till TBOIF:s krigarinställning idag, blev lite hett här och där men det var gott att vi stod upp mot Sörja. Sen kan man inte undvika Timtoms språngnick, ett klassavslut på ett kanoninlägg.

Bra jobbat hela laget! Bådar gott inför Fredag!


Frykis och Kessel sätter press


Frykis och Jocke


Laget lunkar hem efter gjort mål

2 kommentarer:

  1. FUCK! Jag visste att det skulle bli en svinarmatch och försökte komma ut, men närå - gick inte.
    Kul läsning! :)

    SvaraRadera
  2. De kallar mig inte Dani Alves för ingenting ;)

    SvaraRadera