2010-05-31

Tboif - Jägersborg 100531

Idag va det stor möte på Tjörnevallen. Serieledarna Jägersborg kom förbi och trodde dom hade något att hämta. Men det kunde dom kamma sig på.


Tboifs lag såg ut som följande.


Mål: Snorle

Vb: Lillis Mb: Mugg Mb: Kristoffersson Hb: TimTom

Imf: Åge Imf: Lino Imf: Ellos

Anf: Juan Anf: Dansk Anf: Frykis


Bänk: Jocke, Alex, Jonas, Viktor


Ska börja med att säga att det här va en match i min smak. En klassisk lag match. En sån match där alla inte bara gör sitt eget jobb jävligt bra. Men man hjälper även spelaren brevid sig. Från målvakten ända upp till anfallarna. Tycker även Coach B ska ha en eloge för taktiken idag. På pappret stod det 4-3-3. Men det kunde nästan varit 4-5-1. Han fick spelarna att ligga lågt. Täcka ytorna. Tvinga dom till långa bollar. Dom såg uppenbart irriterade ut på grund av det här flera gånger. Och när vi lyfte gjorde vi det snabbt genom vårt idag utmärkta mittfällt.


Första halvlek började riktigt bra. Har inte sett Tboif va så här bra från start sen 90210 (Bevvan) va och räkna med på tv. Så med andra ord, jävligt bra. Vi stängde till planen helt för dom. Tror inte dom hade mer än två avslut i första. Och dem skotten kom från halva plan. I ren desperation från dom. Förutom det va det bara en hörna. Som kan räknas som "farlig".

Framåt hade vi en del farliga lägen. Bland annat matchens kung Timtom. Tog en löpning från sin kant som inte setts sen Cafus tid. Och avslutar med ett jävla skott i ribban. Vi stod alla med handen i byxorna efter det o njöt. Han hade även ett tidigare i matchen där han kom från kanten o fick till ett bra skott. Även Ellos va nära. Tror det va ett skott från Dansk som går förbi alla. Så kommer Ellos där vid bortre stolpen. Och han e fan inte mer än millimeter ifrån att skarva in den. Frykis kom också till ett par lägen. Och vi kan Med glädje säga att det va han som fick göra 1-0 målet med cirka 5 min kvar. Fint framspelad av Viktor så sätter han in bolljävelen som om han aldrig gjort något annat. Jävligt roligt att han äntligen fick ägglossning. För det e fan va han haft otur.

Värt att nämna 1: Snorle fick stå idag. Och han visa varför vi i Supporten håller han som den bästa målvakten i Tboifs historia.

Värt att nämna 2: Roligt att se Viktor idag. Har hört mycket om han. Och vi hoppas att han kan va med fler gånger. För bra spelare kan vi inte få för många av.

Värt att nämna 3: Med den här vinsten så är vi verkligen med i serietoppen. En match mindre än ettan (Ignaberga matchen blev ju avbruten) och tre poäng bakom bara. Smakar fan ta mig snus det gubbar.


Topp tre:

1: Alla (I den här matchen förtjänar alla att va etta)
2: TimTom (Helvete va bra han va idag. Gjorde allt rätt)
3: Kristoffersson (Ja han va lika bra som vanligt. Ord överflödiga)

Avslutningsvis vill jag bara säga. Spelar vi så här i fortsättningen så kommer vi ta hem den här skiten. Vi är så jävla mycket bättre än den här serien. Så jävlar gubbar. Nu tar vi hem det här, som vi i Supporten tar hem årets fylla priser.

4 kommentarer:

  1. tack för stödet ni är vår tolvfte spelare =) det här var viktig nu är det bara att köra på=)
    Plus i kanten till deras målvakt som gnäller under matchen men ber om ursäkt efter för hans uppträdande riktig vinnar skalle härligt att se och höra =)

    SvaraRadera
  2. Här hade man velat vara! :)

    SvaraRadera
  3. Man kan ju inget annat än älska er:) vi tackar för ert stöd. ..

    SvaraRadera
  4. Tack själva, utan er och klubben så hade vi inte haft nåt och följa och skriva om :)

    Låter stort om Jägersborgs målvakt, hade jag faktiskt ingen aning om, en eloge för detta i efterhand helt klart! Rätt ska va rätt.

    SvaraRadera