2010-05-12

Tboif - Östanå 100512...


Laget:

Mål: Chris

Hb: Mugg Mb: Torres Mb: Snorle Vb: Kristoffersson

Imf: Johannes Imf: Lino Imf: Ellos

Anf: Frykis Anf: Dansk Anf: Lillis


Bänk: Juan, TimTom, Jocke, Dennis, Rickard


The boys are back in town...

Efter ett par mindre bra matcher. Så va pågarna tillbaka som man är van att se dom. Ett stundtals riktigt bra passningsspel och bra fart i omställningarna.

Dom första tio min såg det lite trevande ut. Men sen kom Tboif in i det. Dom rulla runt bollen fint genom laget och höll sina positioner bra. Och det tog inte mer än cirka tjugo minuter innan Dansk fick göra dagens första mål. Väldigt fint framspelad av Frykis.

Efter det här så va det bara ett lag på planen. Och vi hade flera bra chanser. Den här matchen kunde slutat mycket mer än den gjorde. Men i den 30 min fick vi tillslut utdelning. Efter ett av dom snyggaste målen jag sett i Div 7. Tror fan att hela laget va inblandade. Siste man på bollen va Lillis. Och Frykis fick sin andra ass för dagen.

I slutet av första fick Tboif en straff. Och efter lite diskussioner fram och tillbaka beslutar pågarna att Frykis ska ta den. Och han sätter den säkrare än en kondom. Jävligt roligt för han. För helvete va han har förtjänat det här målet.

Nu till andra. Andra börja som första sluta. Vilket betyder fullkomlig dominans av Tboif.

Efter ful kapning precis utanför straffområdet. Så får Tboif en frispark. Och vi det här laget vet ni hur det går när Juan står där. Yes mål gott folk.

Nu rullar det bara på och mål nummer fem kommer av bara farten. Ytterligare ett av Dansk. Denna gången framspelad av Juan.

Vi har ett par riktigt bra chanser till efter det här. Men den vill inte gå in. Men va fan. 5-0 är inget dåligt resultat. Så det är vi mer än nöjda med.


Värt att nämna 1: Hela laget gör en bra insats. Och det är mycket pepp ute på plan. Gubbarna som kom in gjorde alla ett riktigt bra jobb och dom kämpade riktigt bra. Chris aka nollan gjorde som vanligt ett bra jobb. Han har för fan mer självförtroende än en snygg tjaj i biggest losser.

Värt att nämna 2: Dom hade en av dom bästa borta supportrarna på länge. Den bittraste jävla gubben på länge. Han såga sitt lag mer än va vi gjorde. Sen likna han Bosse bildoktor också.


Värt att nämna 3: Hade gärna tagit med hela laget på top tre idag. För alla va bra. Så ni som inte står med där. Ni är top tre ni med.

Top tre:

1: Frykis (Äntligen fick han göra mål)
2: Dansk (Efter en sån tröja så får man va med här)
3: Lino och Snorle (KAn inte annat än älska att se dom spela boll)

Avslutar med: Får man hälsa, jag vill hälsa till han där Sting...





Frykis sänker straff

1 kommentar: