2010-08-20

TBOIF - Västra Torup 100820

TBOIF mötte ikväll Västra Torup i returmötet, denna gång i VT, en viktig match som i slutändan skulle handla mer om irritation mot en person som uppenbarligen aldrig skall få dra på sig en domarmundering igen.

Tjörnarp ställde upp med följande lag:

Mål: Chris

Hb: Timtom Mb: Snorle Mb: Torres Vb: Lillis

Mf: Juan Mf: Lino Mf: Åge

Anf: Frykis Anf: Viktor Anf: Dansk

Bänk: Alex, Rickard, Samuel

Matchen var ungefär 5 min gammal då Västra Torup tyvärr fick en drömstart, vi satt och tittade åt andra hållet där en Torup spelare låg skadad och uppfattade anfallet precis i slutskedet där Torup spelare fri placerade bollen bakom Chris och 1-0 till hemmalaget.

Matchen gick sedan i vågor tycker jag, lite småchanser byttes åt varje håll innan Viktor kom loss på högerkant, vände inåt och drog iväg en vänsterfot som satt hur snyggt som helst i en båge i bortre, en kandidat till årets mål defintivt.

En stund senare kunde Viktor även blivit 2 målskytt då han drog iväg ett lågt skott från liknande läge men VT målvakt räddade med en fotparad.

I TBOIF drog Juan och Åge på sig varsitt gult kort efter två ganska odiskutabla situationer, än så länge hade domarn pejl på vad han sysslade med, men det skulle ju såklart förändra sig radikalt en stund senare.

1-1 i halvlek.

En stund in i 2:a kommer då situation 1 där herr huvuddomare helt enkelt gör bort sig. Viktor tar för sig i situation 1, och ger sedan en Torup spelare en tryckare i situation 2 en liten bit bort, och vi tänker, "okej är oturen framme så blir det gult", då halar den dumme j-veln upp det röda kortet, spontant undrade jag ifall han dratt upp fel kort men det hade han uppenbarligen inte. HORRIBELT! tamejfan.

Efter detta så tar dock TBOIF tag i det och börjar trycka på, Torup skickar mest bollar åt alla håll och det är starkt av Tjörnarp att ta sig samman på detta vis.

Och när Frykis i närkamp med Västra Torups kärring till vänsterback senare först får höra ett par grova ord på nära håll (redan där ett klargult kort), följt av en rejäl knuff till marken så tänker man att, " ja nu ökar chanserna för vinst, det finns inget annat än rött kort", men det fanns det uppenbarligen, domarpajasen avvärjer med gester om att inte ha sett något, vilket är kvalificerat jävla bullshit då man som domare knappast står med huvudet åt andra hållet då spelet är på ena planhalvan och bollen faktiskt över linjen för inkast, och där en spelare gormar fula ord för fulla muggar.

Du såg situationen men valde att fortsatt blidka hemmalag istället för att följa regelboken och göra en fair insats åt båda håll, sorgligt och patetiskt, lägg ner karriären!

Jag kan fortsätta med vad jag tror och tycker om det här, men då får vi väl antagligen lägga ner detta projekt så jag håller det för mig själv istället.

För att återgå till skeendet efteråt så fick TBOIF tillslut ett gyllene läge, där Frykis fick bollen på kanten, i misstänkt offside och lirar in till Alex i mitten, ur vår vinkel så ser det ut som bollen vinklas i nät men tyvärr går den utanför.

Innan detta så hade även Rickard efter fint dribblande på små yta testat VT målvakt ur svår vinkel.

1-1 ett faktum och tyvärr förlorade poäng.

Topp 3:

1. Timtom - Helgjuten insats, gör en kanonmatch på sin högerkant, prickfri defensiv och tar för sig på ett imponerande sätt.

2. Torres - Har uppenbarligen prickat en kanonform, var såklart bra redan i våras men är förbannat bra på ren svenska nu.

3. Lino - Vinner boll, vinner boll och vinner boll, alla lag behöver en spelare på mitten som alltid ger allt och är ett helvete för motståndarna, ett ankare på mitten.



Har väl för övrigt inte så mycket mer och tillägga än att jag ber om ursäkt för den ganska kortfattade matchrapporten, irritationen tog helt enkelt över handen, jag köper helt klart att domare har dåliga matcher och att vi kanske varit lite väl i nån domarbedömning under säsongen hittils men det finns inga ursäkter för det som utspelades ikväll, det är ingen dålig kväll, det är helt enkelt att ha bestämt sig för att döma bort ena laget.

Men i slutändan så gäller det nu att skita i detta och gå vidare, det vankas grymt viktig match mot Ignaberga framöver, fullt fokus så klarar vi detta Tjörnarp, vi ger aldrig upp!

MOT SEGER!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar