2010-06-02

Ett par ord

Har precis läst igenom Jägersborgs "matchreferat" angående matchen i Fredags. Och det jag först och främst har att säga är att när man börjar se i syne, då är det dags och sluta dricka, och framförallt inte sätta sig vid en dator.

Ärligt talat, snackar man officiell hemsida så snackar man att det styrs upp lite.
Inte för att försköna oss själva här på bloggen, vi lägger sällan fingrarna imellan och väljer inte alltid de snyggaste orden, men sen är vi ingen officiell site för klubben heller, vilket vi tryckt på.

Står klubben Jägersborg för att TBOIF är ett gäng svin?
Isåfall är det inget annat än patetiskt, ta och rensa lite framför egen dörr.
För att ta något exempel från plan så skrek en av Jägersborgs spelare hej vilt mot Tjörnarps publiken, de smällar man själv delade ut men inte minst, de spelare som helt sonika klev av planen utan att tacka för matchen, det är direkt uselt.

Snacka om att skjuta sig själv i den största jävla fot mellanskånes fotboll någonsin skådat.

Tjörnarp vann rättvist, så enkelt är det. Sen har var och en ett personligt ansvar på plan, knuffar man någon så åker man ut, överraskning? Knappast.

Sen är det inget snack om att J-borg är ett duktigt lag, det visar tabellen och det visade dem stundtals i Fredags också. Men som sagt, referatet höll låg klass och att fokusera på allt annat än sin egen prestation. Då gör man bort sig i mina ögon.

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar