2010-04-22

TBOIF - Klippan ,damer 100422

En intressant drabbning och även en chans att få bege sig till Tjörnevallen för första gången i år så vi gjorde slag i sak.

1a halvlek präglades av mycket kamp på en svårbemästrad plan, inte många farliga chanser men Klippan hade lite mer boll. Tyvärr tog även Klippan ledningen på ett oturligt sätt och gick till paus med ledning.

Domaren utmärkte sig som idiot utöver det vanliga och bad oss engagerade hålla käften, men vi kände igen den maktfullkomlige bärplockaren sen tidigare, och är det nån som borde hålla nåt så är det han och hans kroppshållning, ser för fan ut som en för gammal semla.

2a halvlek kom Tjörnarp ut bra och flyttade fram positionerna, skapade 2 bra chanser där målvakt och motståndar utespelare fick slita så såg det bättre ut.

Pga en påfallande kyla så drog supporten och co hem en stund innan slutet men TBOIF skall ha heder för det sätt de tog tag i matchen under 2a halvlek av det man hann se, bra moral i laget och härlig inställning.

1-0 stod sig tiden ut enligt rapport men som sagt, en jämn match som det finns saker att ta med sig ifrån utan tvekan.