2010-04-10

TBOIF - Skånes Fagerhult 100410

Så var det dags för premiär!

Laget såg ut likt följande:

Målvakt: Chris

Hb Mogge mb Snorle mb Conny vb Lillis

Högerytter Calle Cm Martin Cm Lino vänsterytter Johannes

Anfall Dansken och Frykis

Bänken: Kim,Åge,Jocke,Richard och Jonas

Massör: Kessel


Vädret kunde varit bättre men med ett par kassar alkhol, en stadig kaffegök och en bit vetelängd så var humöret på topp.

1a halvlek böljade lite fram och tillbaka, Tjörnarp hade ett par riktigt bra chanser, bland annat genom ett mönsteranfall som tillslut hamnade framför Lino som tyvärr inte var helt i balans och bollen gick precis utanför.

Fagerhult stack upp och var lite vassa nån gång men det kändes aldrig extremt farligt.

Mannen i grön skjorta dvs domaren hade inte ett jävla rätt i 1a halvlek, missade rena kapningar från SF som i vanliga fall borde renderat i hela kortleken, han spelade med andra ord inte ut ett skit av det han satt på hand med, jävla sopa kan man också uttrycka det med.

Största skandalen inträffade när Johannes kom fri och målvakten stod för årets "här kommer jag, ur vägen" och rammade både Johannes och egen spelare med full kraft, men mr wiseas utklädd till underliv på årets Oscargala viftade avvärjande och det hela slutade med att den högst mediokre statisten drog ett uppsläpp på mitten, årets största skandal var det ja! Far åt helvete, nästa gång jag ser dig hoppas jag det är på Sjöbo marknad då du agerar sockervadds försäljare.

Trots fadäsen med en katastrof i grönt så kändes grabbarna bra med i matchen och taggade.

Skånes Fagerhult fick till slut också en rättfärdigad utvisning genom 2 gula på samma spelare och favören låg klart till TBOIFs fördel inför 2a.

2a halvlek började med att grabbarna förde spelet och tillslut fick vi utdelning, en välförtjänad hörna damp ner framför Mogge, (Helt suverän match för övrigt) som tog ner bollen och drog upp bollen i taket utan pardon.

Efter det kändes det som det var vår match all the way, Dansken fick en kort tid senare fritt fram och kunde behärskat överlista bortamålisen som för övrigt såg allt annat än säker ut.

En stund senare fick BOIF en frispark i bra läge, feelingen satt där från början och Juan aka Calle klev fram och satte bolljäveln där den hör hemma - i maskorna, en prick över i:et så det skrek om det, helt suveränt och vi skrek som nyfrälsta på läktaren.

Allt som allt en jävligt suverän match från hela laget, en grym insats helt enkelt.

Topp 3:

1. Mogge/Mugg - Outstanding, grymt passningspel i första, en arbetsinsats som låg i topp och krönte det hela med ett säkert avslut och 1-0

2. Chris - Gör återigen ett säkert intryck, kommer ut rätt, snacket är bra och sista utposten känns jäkligt säker.

3. Lino - En dammsugare på mitten, levererar riktigt bra bollar, framförallt i 1a och visar vart skåpet skall stå.


Jag lyfter på min hatt för lagets insats idag, kunde inte blivit en bättre start på denna Säsong, fortsätt såhär så ser det jävligt bra ut framöver!

Som helhet finner ni match och förberedelser och det runt omkring på tjornarpboifsup.bilddagboken.se

Over and out!






Avspark!




1-0 målskytten



Laget lunkar hem efter 2-0




SEGER!



Ett fint anfall från matchen + kommentarspår

3 kommentarer:

  1. oj oj oj oj ojojojojoj oj oj oj oj oj!!!

    Så jävla härlig seger!

    SvaraRadera
  2. Ja vilken jävla match! Återigen, bara att lyfta på hatten från oss på läktaren.

    SvaraRadera
  3. T-boif Support Fraktion Malmö14 april 2010 kl. 10:46

    Jag förstår inte riktigt hur Mogge/Mugg kan hamna på en topplista när han inte ens samlat po saj ett gult! Jag har tatt upp detta med honom, men han verkar ha ballat ur.
    Med hopp om bättring och kapningar.

    SvaraRadera