2010-04-23

TBOIF - Verum 100423

Efter senaste helgens tuffa förlust så vankades det ny match mot Verum på Jeppavallen, förväntningarna låg som alltid på topp.

Handklapp och domarvissla, sen drog matchen igång och TBOIF satte kursen direkt, bra snack, jävligt stabil press och för dagen ett 4-3-3 system där laget såg ut likt liknande.

Mål: Chris

Hb: Mogge Mb: Snorle Mb: Torres Vb: Johannes

Imf: Lino Imf: Ellos Imf: Åge

Anf: Juan Anf: Frykis Anf: Lillis

Bänk: Timtom, Richard, Jocke, Kristoffersson och Dansk


TBOIF tog direkt tag i matchen och visade vem fan som ägde planen och vem som skulle vinna meterna på mitten, ett engagemang som tydde på att det skulle sluta i glädje.

Verum såg däremot ut som ett paket misshandlade marshmallows på en misskött Ica butik.

Efter kort tid fick Tjörnarp hörna, en lång boll som sökte sig mot bortre stolpen där Martin nickade tätt utanför, men vi på läktaren var segervissa och målet hängde i luften, en stund senare plockade Åge ner bollen elegant en bit ut till vänster i straffområdet och drog till med vänsterfoten, bollen borrade in sig i Målisens vänstra hörn, 1-0 till TBOIF var ett faktum!!

Tjörnarp fortsatte gå framåt, Verum hade det tufft och fick egentligen inte till någonting framåt.

En senare bit in i 1a halvlek fick TBOIF frispark i fint läge, och Juan gick fram till bollen, ni som följt bloggen och såg premiären såg samme man dänga in en elegant strut på frispark där, förväntningarna var höga för något liknande, jag säger bara såhär, bilderna talar för sig själv:



Sen fortsatte Tjörnarp mala på, hade hörnor som slutade i både stolp och ribbträff, Verum hade inte en susning och i innan halvtid hann Snorle med att dra in ett välförtjänt 3-0 efter hörna.

Sen gjorde Åge 4-0, men där får jag vara ärlig och säga att jag vetefan vilken sida om de 45 som den bollen trilla in.

2a halvlek fortsatte i TBOIF:s favör, en match helt i vår ägo, helt suveränt och se laget kliva bestämt in i varje närkamp och äga matchbilden.

Martin aka Ellos drog sedan in ännu en kallsup i Verums 30 åriga okunniga simförmåga genom att dra dit 5-0, läktaren njöt i fulla drag och tog en pilsner extra i den relativt kalla Fredag kvällen ( vad fan hände med solen SMHI? Höör av er så styr jag upp).

Efter fortsatt press framåt så fick Jocke tag i bollen en bit inne på motståndar planhalva och drog iväg en högerdoja som ställde målvakten fullständigt, klockrent och 6 i baken var ett faktum för Verum.

Innan den för dagen MYCKET duktige domaren, så hann Tjörnarp hinna med att sätta 7-0, Timtom fick en fin boll och rann igenom, drog ett bra avslut som Verums målis för en gångs skull lyckades få nävarna på, bollen gick ut till Richard som behärskat vinklade in en vänster i en båge i bortre gaveln och matchbollen låg uppe vid klubbstugan i Tjörnarp.

En helt suveränt bra insats av laget, 100% inställning av alla och det var fanimej förlösande att se. Håll uppe fokus nu gubbar! 11:a man på plan och 5 avbytare, KRIGA!

Topp 3:

1. Snorle - Felfri i försvaret och drog även in sin 2a boll för säsongen

2. Åge - 2 baljor och ett slit i bägge riktningar, vi satt och väntade på det 3:e, vart tog det vägen? :)

3. Ellos - Krigar jävelen på mitten och satte dit en boll även han, vi fick även ett prov på vacker fotbollskonst en bit in i 2:a, vinka till publiken Ellos, vi vinkar gladeligen tillbaka!


Värt att nämna: Coach:s beslut att spela 4-3-3, Johannes vänsterbackspel - prickfritt, Frykis slit i alla situationer, Och såklart alla andra i laget som inte är nämnnda ovan, ni skall ha stort cred allihopa!

Ett personligt plus till domaren, efter ett par knäskålssågningar av funktionärerna så skall dagens domare ha ett high five och ett kexchocklad, blåste inte sönder matchen utan gav spelarna en fair chans att ge sitt för var sin sida, bra insats!!




Allas vår Christer tar ett snack med Tomas innan match




Coach styr uppvärmningen




Snorle dirigerar




Två medelålders män efter en jävligt manlig vinst, the wining train is coming, Tuut tuut!

6 kommentarer:

  1. Martin Vinkar tillbaks:)

    SvaraRadera
  2. snorle sa..
    nu fortsätter vi att kriga o har samma goda inställning så ska vi fan vinna denna serien.. ladd o tinner tjörnarp vinner,,,,tackar för stödet på läktaren:)

    SvaraRadera
  3. Så in i helvetes bra spel igår pågar:) Det är så lite så:) Vi står där i regn o skur:)

    SvaraRadera
  4. Vilken frispark. Tänkte ta den själv men nu skall jag aldrig ifrågasätta kalle som frisparksytt Hehehhe =) Mvh Frykmalm

    SvaraRadera
  5. Ja den gode Don Calle Sjuan har onekligen fått in feelingen för det där :) Två jäkligt fina frisparkar

    SvaraRadera