2010-04-05

TBOIF - Snogeröd 100404

Då va sista träningsmatchen innan serien drar igång avklarad. Det blev 1-1. Och följande lag ställde Tboif på planen.

Mål: Chris

Hb: Dennis Mb: Snorle Mb: Torres Vb: Mogge

Hmf: Timtom Imf: Ellos Imf: Lino Vmf: Juan

Anf: Dansk Anf: Frykis

Bänken: Erik, Pudding, Kessel, Robin, Jocke, Jonas.

Det här va en match som kan beskrivas med 85 minuters krig och 5 minuters skönspel. Helvete va det smällde. Och domaren hade fan inte koll på något. Han va nog fan fullare än va vi på läktaren va. Men trots att det på plan mer liknade början av rädda menige ryan än fotboll stundtals. Så tycker jag ändå Tboif visar att dom är ett par klasser bättre. Och va det laget som emellanåt fick igång sitt spel. Vi tog också ledningen i första efter fint spel på vänster kanten. Mål Frykis ass Dansk. Sen fick dom in ett skitmål i andra. Precis som i förra matchen kom det på hörna.

Värt att nämna. Lova att nämna Dennis om han va med o spela. Så nu har jag gjort det. Att både Lino och Erik va tilbaka. Att Mogge är Tboifs svar på Essien. Finns det någon plats han inte har spelat på.

Matchrapporten är sen pågrund av sprit. Alltså helt okej anledning.