Hb: Torres Mb: Kristoffersson Mb: Snorle Vb: Johannes

Imf: Age Imf: Shearer Imf: Juan

Anf: Frykis Anf: Dansk Anf: Lillis

Bänk: Lino Jocke Dennis Timtom Rickard

Bara ett par minuter in i matchen så missar Torres att han har en man bakom sig. Men Andersson (En av ledarna för Tboifsupport o den andre som bloggar här) uppmärksammade detta och skrek för allt han hade. Torres hörde o gick rätt.

Redan från start såg man att Tboif hade stora problem med både gräset o tempot i matchen. Anfallet pressade dåligt. Och mitten kom inte alls in i det. Dom flesta bollarna flög över. Och när bollen väl kom in där. Så kändes det som att vi var tre man mindre där.

Så dom tretio första minuterna var mest bara en kamp. Med böljande spel fram o tillbaka. Mest mot vårt mål om man ska va ärlig. Efter en kvart gjorde Chris en jävla räddning. Som gjorde att vi höll oss kvar i matchen.

Någon gång mellan 20-30 minuter kom så det första målet för Tboif. Vi fick en frspark i eget straffområde. Kristoffersson lägger den snabbt till Juan som lägger den vidare till Lillis. Som sen passar tillbaka till Juan. Som drar iväg en jävla pass till Dansk. Som lägger den snyggt i bortre. ologiskt som fan.

Mellan 30-40 minuten kom 2-0. Juan passar till Dansk som lägger vidare till Lillis. Även det här jävligt ologiskt. Men va fan. Mål som mål.

Efter det här började Tboif ta över. Och för första gången i matchen va vi inte tillbaka tryckta. Detta ett resultat av att anfallarna börjat jobba bättre o hjälpa till mer på kanterna.

Andra halvlek började med en satans räddning av Chris. Och det tackar vi för. För det hade gjort det här mer spännande än sista avsnittet av Tre Kronor.

Även den här halvleken består mest av krig. Fint spel är verkligen inget man blev bortskämd med i den här matchen. Och efter cirka 30 minuter får dom tillslut in ett mål. Ganska rättvist om man ska va ärlig.

Sista femton va ett rent helvete. Tboif va mer mer tillbaka pressade än Tiger Woods kommer va i rättegångssalen när han och elin ska göra upp om pengarna. Men vi höll undan. Mycket tack vare ett jävla hjärta.

Värt att nämna 1: Snorle rensa fler bollar än Tony Adams en regnig söndag. Dom hade en mycket trevlig målvakt. Han kom fram och tacka efter matchen och tog i hand med oss. Sen va han jävligt lik Daniel Örlund. Det kanske inte är något att va stolt över.

Värt att nämna 2: Måste ge cred för deras plan. Troligen finare än dom flesta allsvenska.

Top Tre:

1: Chris (Räddade oss flera gånger)
2: Frykis (Killen gör allt förutom mål. Hoppas det kommer snart)
3: Rickard (Kom in för Torres. Och gjorde det jävligt bra)

Wisseltoftas suveräna plan, man kan uppenbarligen ha bra planer i 7:an men i Allsvenskan fungerar det icke, se och lär jävla pajaser på SvFF.

Uppvärmning

Timtom jagar satan i sitt bra inhopp i 2:a halvlek

Sista 15-20 var en ren pärs, Wisseltofta tryckte på och man svettades floder vid sidan om plan, men det slutade ju bra!