2010-10-18

Årets T-BOIF:are och årets skyttekung

En stund efter slutsignal i Lördags, när skumpan öppnats och segerfesten var inledd så presenterade vi den som enligt vårt säsongsbetyg - Topp 3 blivit utsedd till årets T-BOIF:are.

Och det blev ingen mindre än denna person:




Kalle Frykis!


Framförallt med höstens spel så las grunden för utmärkelsen då Kalle gjort en helt enastående höstsäsong spelmässigt men även målmässigt, det var ju det sistnämnda som saknades lite i våras, då oflytet allt för ofta la ett krokben i slutsekvensen.

Vi gratulerar dig likt vi gjorde i Lördags!


Och när vi är inne på avgörande insatser så kommer man ju ofrånkomligt fram till årets skyttekung i laget, mannen som drog in det helvetiskt viktiga 1-2 målet med en möcket vacker halvvolley och som tände hoppet för oss glada amatörer igen.

Ingen mindre än Dansk! 17 mål blev det tillslut och det märktes att det är lagets naturlige avslutare då majoriteten är och har varit distinkta avslut.




Då undertecknad allt för länge varit ett fett arsle på en svettig soffa i arbetslöshetens förlovade land så hann jag såklart inte med och filma målet i helgen, istället är det straffmålet från Norra Rörum hemma som dyker upp.

Nu blir det uppehåll här på bloggen ett tag framöver, vi tar en paus fram tills dess att första inomhuscupen som TBOIF deltar i ligger på schemat, när det är vetefan så tills dess, Tjena!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar