2010-10-17

DIV 6!!

Vilken jävla rysare till sista match på Tjörnevallen.

Härslöv inte bara tog ledningen 0-1 efter drygt 5 mins spel, de till och med utökade till 0-2 en stund senare i 1:a halvlek. Käpprätt åt helvete med andra ord.. Men ja sen kommer vi ju till den fina biten i sagan, ifall man läst den om Tjörnarp säsong 2010.

Efter halvlek så kommer vårt kära Tjörnarp tillbaka som ett helt annat lag och visar upp en vilja som tyder på annat. 1-2 kommer en stund in då dansk (som spelar def.mitt) får tid och drar iväg en sjuhelvetes halv volley en bra bit in på Härslövs planhalva och det är reducerat! KAMPEN ÄR LIKA ÖPPNAD SOM Lotta Engbergs: -piiiiip-

Och det där jävla hoppet satt såklart och dängde en i huvet konstant!

Tjörnarp var inne i matchen! Resten av tillställningen tillhörde oss, förutom nån enstaka fast situation för Härslöv så kunde Viktor sätta 2-2 i slutminut och det var klart!!!!
´

TJÖRNARP BOIF DIV 6 2011


Den största eloge från oss på supporten till ALLA! som bidragit till det här, framförallt tlll laget och coach Benny och lagledare/President Christer men till hela föreningen som sådan också såklart.

Vi är så IN I HELVETES! stolta över hur laget har tagit sig an den här säsongen och framförallt den senare delen av hösten, efter att det såg tufft ut ett tag så knöt alla i laget näven och så slutade det hela så här!

Det finns inget annat ord att beskriva det här än KÄRLEK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar