2010-10-15

Ett par funderingar kring morgondagen

Då är det alltså säsongens sista 90 min som sparkas igång klockan 14.00 imorgon, förutsättningarna är enkla och alla som kan fotboll vet ju hur det fungerar med bortamål, TBOIF har lyxen att kunna förlora med både 0-1 och 1-2 och ändå ta sig vidare, vilket egentligen är dumt och nämna då man inte skall låta det gå så långt, det går inte och backa hem och vila sig till ett eventuellt avancemang.

Det gäller och kliva ut och ta taktpinnen, det är ett fint hemmafacit laget har i år och det vet Härslöv om, de i sin tur har varit halvknaggliga på bortaplan ifall man lägger ihop 2 och 2 efter tittat på deras sluttabell, så en psykologisk fördel för TBOIF på förhand tycker jag, även om allt självklart fortfarande kan hända.

Personligen så sitter jag med samma känsla som jag hade inför ett annat guldavgörande en höstlördag för 6 år sen, det är inte så jättemycket nervositet egentligen, det är mer en upprymd känsla som mest vill ha igång Lördagen för laddning med allt vad det i sin tur innebär. En skön känsla med andra ord.

TBOIF saknar iaf 2 man på förhand, Ellos vred sitt knä senast och kommer ej till start, och Dansk fick en ny smäll mot ögat och har även han spelat klart för denna säsong.

Vi lyfter på våra supporterhattar för era insatser i år båda två, strålande jobbat!

Osäker vad gäller ang Kristoffersson men vi hoppas på det bästa.

Tillkommer sen sist gör Tjeck och det är viktigt för mittfältspelet, även Viktor kommer vara med och vi vet ju alla vilken tillgång det är offensivt, ett vapen av klass att ha i detta läge.

Nu gäller det att gå ut och gilla läget gubbar! Njut av att ha fördelen att ha absolut sista matchen i egna händer på en fullsatt hemmaplan (räknar kallt med det, annat är en ren skandal) och gå ut med 100% fokus så kommer det här sluta jävligt bra!

Syns på Tjörnevallen imorgon eftermiddag gott folk!

//

TBOIF- Support!


Tillägg:

Dansk verkar spelklar trots allt! Så det ovanstående kring hans medverkan kan ni med andra ord glömma. Säger som Glenn Hysén alltid gör : SUVERÄNT!

2 kommentarer: