2010-10-02

Sista omgången

Sista omgången utformades så att TBOIF slog Norra Rörum med 2-1 efter en moraliskt jävligt stark insats från alla som medverkade, det fanns absolut ingenting mer och begära i detta läge.

Jägersborg vann samtidigt sin match hemma mot Wisseltofta med 3-1 och tog den 2:a platsen bakom Nävlinge, oavsett vad man tycker så är det bara att gratulera dem till deras plats, över en hel säsong så är det rättvist om man ser på poäng, och det är ju där allting avgörs.

Nu låter detta som nån jävla begravning, men släpp den tanken direkt, det vore att nedvärdera det laget gör och vart vi är på väg. TBOIF är 3:a i tabellen och skall kvala mot ett lag som i dagsläget är osäkert men där chansen med spelet i höst är STOR för avancemang!

I dagens match var det hög intensitet och tufft spel som stod på schemat, Rörum ville knappast vika ner sig i detta läge, men TBOIF visade mer vilja och mer konstruktivt spel och tog också hem spelet med 2-1 efter mål av Dansken och Torres.

Nu blir det spännande och se vem kval motståndarna blir, men jag är helt övertygad om att laget, som de spelar idag har lika stor chans som de som de möter.

Det blir ingen topp 3 idag då hela laget bör hyllas för en stark insats i ett psykologiskt tufft läge.

Säsongen lever vidare, och det är bara att ladda om ordentligt så kommer detta gå bra, MOT SEGER TBOIF!

2 kommentarer:

  1. Härslövs IK blir det i kvalet.

    SvaraRadera
  2. Alright! Bara att ta tjuren vid hornen och köra, detta fixar vi!

    SvaraRadera