2010-10-03

Kval motståndare klart!

Med ett drygt dygns distans sen gårdagens match så vet vi nu vilka motståndarna blir i kvalet till serien över.

Och det blir alltså Härslöv IK. Har ungefär lika stor koll på dem som på kvinnliga astronauter eller Shettlandsponnys men faktum kvarstår.

Efter snabb uppkikning så kan jag iaf säga som så att det är ett lag från Landskrona området, det finns drygt 400 hus och 200 invånare, med andra ord så är hälften av byn hemlösa, jag vet inte ifall man skall skratta eller gråta, dem lär inte göra det iaf.

Skämt åsido, vill ni läsa mer, vilket visserligen inte är mycket så kan ni titta in på: http://sv.wikipedia.org/wiki/H%C3%A4rsl%C3%B6v

Härslöv slutade alltså 4:a i sin division vilket var Skåne mellersta, framför sig hade dem Örtofta, Billeberga och Borlunda.

Första matchen av två spelas redan på Lördag eftermiddag så allvaret slår oss rätt i ansiktet igen likt Tonya Hardings polare slog ner Nancy Kerrigan inför friåkningen i konståkning i vinter OS 94.

Det blir två tuffa drabbningar garanterat, men TBOIF har under hösten visat stark moral, det bästa har plockats fram när det behövts och det finns stark tro i laget, vi skall fixa det här!

För övrigt så skjuts nu årets TBOIF:are utnämning upp (logiskt) tills sista kvalmatchen är spelad.

Bilder från gårdagens batalj, likt alla andra kommer inom kort upp på vår bilddagbok, så håll utkik!

FÖR TJÖRNARP mot uppflyttning - TBOIF Support

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar