2010-10-10

Omröstnings resultat

Så har veckans och säsongens sista omröstning avslutats och resultatet blev följande:

'
83% dvs 15 pers tyckte att bloggen fyllt en funktion och till och med utklassar ett hett kvinnofä på en behaglig Lördag, för detta är vi såklart mycket hedrade och tackar för berömmet, jäkligt kul att initiativet har blivit så pass välkommet som det har varit under detta debutår, och det har helt och hållet varit vårt nöje att följa laget och rapportera om matcher och annat.

5% dvs en tapper person tyckte att vi höll lika hög klass som en glasstårta för en grabb som har kasst buksystem, med andra ord så kommer vi ta reda på vem du är och sen kommer vi jaga dig med epa traktor och lie. Så det är bäst att du är kvick :)

2 personer dvs 11% hade absolut ingen aning om vad det hela handlar om, fel orienterade i livet på mer än ett sätt och lyckades mer eller mindre halka in här på bloggen av rent misstag.

Allt som allt så röstade 18 pers och det var lite sämre än den senaste omröstningen men ett klart godkänt deltagande.

Med detta så stänger vi ner denna front för året, eventuellt kanske det dyker upp 1 omröstning till nånstans men det är väl föga troligt, ifall inte nån av oss är dyngraka och under fantasins förlovade trollspö.

Vi tackar för uppmärksamheten på detta och riktar ALL! fokus mot Lördag då kvalmatch 2 kommer att rullas igång 14.00 cirkus, och vi UPPMANAR! folk i Tjörnarps bygd att göra sin plikt och gå man ur huse för att stödja laget på Tjörnevallen i kampen om div 6, laget behöver så mycket stöd som det bara kan bli och det finns gott om plats för fotbollstörstande själar.

Vi syns på Lördag gott folk! MOT DIV 6, FÖR TJÖRNARP BOIF!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar