2010-06-16

TBOIF - Finja (B-lag) 100616

Dags för B-laget att möta Finja..

Så vi åkte dit, konstigt vore ju annars? För er som inte vet vart Finja ligger så är det en dålig brakskit från Hässleholm, drygt 5 km.

Efter en stunds letande efter både jättestora gula hus och knallblåa omklädningsrum så fann vi tillslut slutdestination, en mycket trevlig inramning, fin plan och bra fotbollsväder.

TBOIF ställde upp med följande lag:


Mål: Timtom

Hb: Tobbe Mb: Mogge Mb: Snorle Vb: Jocke

Hm: Juan Cm: Lino Cm: Robin Vm: Kessel

Anf: Chris Anf: Alex

Bänk: Bosse, Presidenten och Frykis



Notering: Frykis skadade sig på uppvärmningen och började utanför, tog sedan och offrade sig ett tag på plan men fick linka ut en stund senare, gjorde en bra insats den tid han var
inne.

Matchen gick igång och det var tämligen jämnt, mycket krig på mitten och tillknäppt från bägge lag, Finja hade ett par djupledare som Timtom mycket bra avstyrde, en gång med dojan och den andra med skallen. Imellan hann Finja och dra ett skott i ribban och på returen knoppa bollen halvvägs till Sjumilaskogen.

En stund senare la Juan ett fint inlägg från höger mot Chris som tyvärr inte fick den bästa touchen på bollen och chansen rann ut i sanden.

Chris hann även med att få pannan på en lång frispark från mitten och bollen smet tyvärr en liten bit utanför, även Jocke hann med att få en fin chans i närtill friläge, tyvärr hann en försvarare imellan. Så TBOIF var inte oävna alls i 1a halvlek.

Drygt 7 min innan halvlek tog Finja ledningen, ett skitmål, kändes bittert.

Timtom hann även med att göra en panter räddning på ett skott utifrån, en målvaktsparad av klass!

I halvlek stod det också 1-0 till klass 7b.

Det roterades rätt friskt mellan platserna och i paus gick Chris in mellan stolparna igen och Timtom tog plats längst fram, där han sedermera skulle springa som en brunstig hankatt på väg efter ligg.

Tyvärr blev inte 2:a halvlek som vi hade hoppats på, Finja tilläts att rinna igenom rätt många gånger och det rann iväg mellan varven.

TBOIF blixtrade dock till ibland och framförallt genom Timtom som hade kört upp en förpackning Slotts senap i arslet i paus. Han tvingade Finja målvakten till en riktigt kvalificerad räddning och försvaret hade klara problem. Juan stod för flertalet av passningarna framåt mot Timtom



Sen kom El Presidente in och runt 10 min innan slutet drog han av en djupledslöpning som man inte sett sen Michael Owen började med boxers, en fin macka fick han och fri mot målvakten satt tyvärr bollen en liten bit över ribban, en löpning och avslut värd ett bättre öde.

TBOIF hann även med att dra på sig ett par ganska klara kort i 2a halvlek dessutom.

Tyvärr slutade matchen tillslut 6-0 till Finja, som ovanpå detta skulle fula sig och byta målvakt mitt i halvleken, det tog drygt halva det straff Clark Olofsson numera avtjänar i grannlandet till vänster på kartan. Jävligt löjligt beteende helt enkelt.

Domarmässigt var det inget och klaga på, en nästintill prickfri insats.

Topp 3:

1. Timtom - Gör en gedigen målvaktsinsats i 1:a med bra insatser och löper ständigt när han får chansen i 2:a och skapar det som TBOIF överlag har i den andra halvleken.

2. Snorle - Klippa därbak,bjöd en parvel i Finja på en flygtur när han delade ut en Hysén brytning i 1a halvlek, saknades i stora delar av andra då han tvingades byta.

3. Mogge - Mogge styr och skriker folk i position, gör ett gott dagsverks arbete som vanligt, hade det lite tuffar e i 2:a halvlek men är överlag klart topp 3.

3 kommentarer:

  1. Härligt att se att di gamle fortfarande kan! :D
    Med tanke på antalet spelare i laget kanske till och med jag hade fått några minuter idag. Synd att Sthlm kallade!

    SvaraRadera
  2. Märker att vi fattades en anfallare. =)
    Hade inte pappa varit så pipig så hade jag sänkt snorvalparna!

    SvaraRadera
  3. Ja det hade behövts Pudding, det slet rätt hårt på de som spelade.

    Jo det får man väl säga, det var lite tunt däruppe, framförallt i 2a då laget sjönk längre och längre ner.

    Bådar gott, får ta dem nästa gång!

    SvaraRadera