Kvällens match gick av stapeln i samma riktning som den kroppsliga odör som tog oss till Finja, tänk att du kör Novemberkåsan i samma riktning så hittar du rätt.

Hb: Jocke Mb: Mogge Mb: Timtom Vb: Johannes

Mf: Tobbe Mf: Juan Mf: Rickard

Anf: Robin Anf: Frykis Anf: Björn

På bänken denna kväll: Bosse, Pudding, Dan och David

Matchen inleddes med ganska jämnt spel, det fanns lite småchanser åt bägge håll, lagen kom fram rätt bra på varandras försvarshalva av planen.

Runt 7:e min fick TBOIF frispark utanför Rökes straffområde, Juan går på kraft och bollen touchar muren och går ut till hörna, en hörna som sedan slås, lämnar straffområdet och går ut till Timtom som dykt upp, han tar emot och drar iväg ett godkänt försök, dock över.

Efter lite Röke forcering och försvarspel av TBOIF så kommer bollen ut till Björn på vänsterkanten, gör en snygg manöver och springer förbi sin gubbe, avancerar och lägger in bollen i mitten, till Frykis (tror jag) som får ett bra avslutsläge men målvakten är ute och skär av vinkeln, men anfallet är icke slut där, bollen hamnar efter många om och men i stolpen och efter detta förpassas bollen in i mål, men det blåser domarn av för offside tyvärr.

En liten stund senare drar Juan ännu en frispark, denna gången bättre men Rökes målvakt fläker sig som en hynda och räddar.

Och när man väl är inne på frisparkar så fick även Röke en utanför TBOIF:s straffområde, de går på kraft och bollen går rätt igenom muren, som det ser ut från min plats, Chris chanslös och 1-0 till Röke.

Timtom drar senare på sig matchens enda gula kort efter tacklat en Röke spelare, och precis innan så hade ju såklart en Röke spelare dratt en armbåge i huvet på samma TBOIF aktör, självklart utan någon rendering i kort, men vi börjar ju vänja oss nu.

Röke utökar sen ledningen till 2-0 innan halvtid och det känns jävligt ologiskt och trist.

I 2:a halvlek går Tjörnarp över till 4-4-2, men Röke tar över spelet och äger mer eller mindre halvleken, TBOIFs spel rycks sönder av nån skada och roteringar på olika positioner.

TBOIF sliter dock på och försöker iaf.

3-0 och 4-0 kommer sedan ju längre halvleken går och blir även slutresultat.

Topp 3

1. Björn - Mycket duktig med boll, stark och ligger bakom det mesta TBOIF skapar framåt

2. Timtom - Löper som vanligt, gör en fin brytning i 1:a halvlek och visar vägen

3. Mogge - Dirigerar bra därbak och gör sitt jobb.

Notiser:

- Vill se mer närkampsspel från TBOIF, det är lite för ofta motståndarna får springa omkring och fula sig på ett allmänt retligt sätt. Sätt till lite gubbar!!

- Gråtfärdiga pojkar i röd tröja, ni såg pubertala ut, men vart fan har ni gjort av kroppsbehåringen? På min tid såg man iaf inte ut som Christer Björkmans vader när man var runt 15-16 och det var väl ni allihop mer eller mindre.

Nu tar vi nya tag mot Finja på Torsdag, kom igen Tjörnarp!!!