Idag va det dags för ett riktigt jävla derby. Tboif mot Norra Rörum. Och vi skulle bara ha den här vinsten.

Vb: Lillis Mb: Torres Mb: Snorle Hb: TimTom

Imf: Lino Imf: Ellos Imf: Frykis

Anf: Juan Anf: Dansk Anf: Åge

Bänk: Dennis Jonas Viktor Jocke Alex

Som sagt. Detta är en av dom viktigaste matcherna för året i Tjörnarp. Rörum kommer på besök. Och då ska det fan bara va vinst. För det har inte funnits nått viktigare krig sen Danmark och Sverige slogs om vårt vackra landskap.

Matchen började riktigt jävla bra. Redan efter ett par minuter så får vi en straff. Ska också tilläggas att den va jävla ta mig självklarare än Luke Perrys solbränna.

Några minuter senare gör Lino aka fiskfisk. En Schwarz anno 94. Vilken jävla dragning.

Cirka 15min in i matchen kommer nummer två för dagen. Tboif får en frispark till höger om målet. Som Dansk lägger in mitt i panna på Frykis. Jävligt roligt att se ett mål på fast situation.

Trean kommer kort där efter. Även denna gången av Frykis. Jävligt snyggt framspelad av Viktor.

Sen händer en av dem roligare sakerna i matchen. En kille som fan inte kan va äldre än en dagsslända börjar bråka med Erik. Fan det va som att se Lille skutt ge sig på en heffaklump. Vilken jävla idiot.

Sen efter 35min sätter Tboif spiken i kistan genom att göra 4-0. Fan matchen har redan startat Rörum. Okej att det va ett fint skott av den gamle Lillis. Men va fan gör målvakten. Den bollen ska han ta elva gånger av två.

Andra halvlek började lite mer trevande. Tboif är fortfarande det bättre laget. Iofs va dom det hela matchen. Men vi kommer inte riktigt till några lägen. Det är mycket tack vare både 1: Matchen va mer klar än fönsterputs och 2: Man märker att killarna inte riktigt orkar med samma tempo i två halvlekar.

Men i mitten av andra kunde vi fått till det lite mer. Vi hade ett par offside i rad. Där om vi bara hade haft lite mer kyla. Kunde fått till ett eller två till. Även Juan hade ett bra läge. Som tyvär tog på en Rövumare. Fan att han inte kunde fått till den där. Vi behöver ju målen.

Men en av dem viktigaste sakerna i matchen. Ja då förutom att vi vann. Va att vi fick hålla nollan. Jävligt viktigt. Och det är mycket tack vare två jävla räddningar av Chris. Som fortsätter att göra det jävligt bra i år.

Värt att nämna 1: Måste berömma domaren. Andra matchen vi har han nu. Och han gör det väldigt bra båda gångerna. Synd bara att han troligen är den enda i sjuan som är bra.

Värt att nämna 2: Med dom här poängen är vi på delad andra plats. Fan va vi ska upp i år pågar.

Värt att nämna 3:Innan Topp tre vill jag bara hylla ett par spelare. Lillis gör en helvetes bra match. Torres skicka fler bollar med pannan än med fötterna. Dansk gör en jävla match igen. Fan har han fått ligga eller nått?