Vb: Johannes Mb: Torres Mb: Snorle Hb: Mugg

Anf: Lillis Anf: Dansk Anf: Juan

Bänk Viktor, TimTom, Jocke, Alex, Dennis

Då va det dags för andra ronden mot Nävlinge. Vi åkte dit med en jävla revanschlusta. För nu jävlar skulle vi ta och visa vem fan det är som bestämmer. Och att det är Tboif som är laget att slå i serien. Men det gick ju som ni vet sådär med det. Och för er som inte vet. Så kommer här en sammanfattning.

Första halvlek.

Denna halvlek tillhörde Nävlinge. Och enligt mig så kom inte alls Tboif in i matchen. Vi stressade iväg passningarna. Pratade för dåligt. Och ja jobbade överlag för lite. Och det går jävlar inte mot serieettan. Vi hade med lite otur kunnat ligga under med ett par mål inför andra. Men tack vare att dom inte är Barca direkt. Så klara vi oss relativt bra undan. Men jag kan inte förstå varför vi ska ha så jävla svårt att komma in i matcherna direkt. Det är ju inte första matchen som börjat så här.

Och det tog inte så lång tid innan dom fick in ledningsmålet. Någonstan mellan tio och femton minuter in i matchen får dom en hörna. Slår den på bakre stolpen mot den hjulbenta nr 13 som nickar in den.

Dom fortsätter att va det bättre laget resten av första. Får till lite press på oss ett par gånger och har dom farligare chanserna. Ett klockrent distansskott i stolpen i slutet av halvleken bland annat.

Tboif hade iaf ett bra läge i först. Ellos hade ett fritt skottläge. Som dock inte slog så väl ut.

Andra halvlek.

Om första va deras halvlek. Så tycker jag att Tboif va det bättre i andra. Det va även här vår gamle vän domaren på allvar kom in i matchen. Men han kommer vi till snart. Men som sagt. Det Tboif som kom ut i andra. Va ett klart bättre lag än det i första. Vi tog över mer och mer av spelet. Började skapa lite tryck mot deras mål. Passningarna satt där o snacket började komma igång.

En bit in i andra får Tboif in 1-1 genom Victor. Trodde vi iaf. Men det va nu Mr domare började få bekräftelsebehov som fan. Han blåser av målet av någon jävla anledning. Tydligen ska Torres ha gjort något. Men det är fan ingen annan än mannen med pipan som sett det.

Istället får dom in 2-0 en stund senare. Men Tboif viker inte ner sig. Vilket va jävligt härligt att se. Och vi får också in 2-1 även den här gången va det Victor som va framme.

Under andra halvlek lyckas även domaren hitta ett rött kort till Mugg. En tackling bakifrån. Som i hans mening va värd en tidigare sorti för vår egen Essien. Även det här beslutet kan diskuteras. För så jävla farligt va det fan inte. Inte vad vi kunde se från vår plats iaf.

Och skall tilläggas att en kort stund innan så kommer en Nävlinge spelare bakifrån i luftduell och drar en klockren armbåge i huvudtrakten på Åge, tamejfan rödare än 1 l blodapelsin. Ojämn nivå? JO TACK!

Värt att nämna: Fan va jag inte klarar av folket från Nävlinge. Deras "klack" kan va det drygaste som funnits. Och jag vet att vi i princip alltid klagar på domaren. Men vissa av besluten han tog igår. Dom e under all jävla kritik. Va fan. Får han ingen uppmärksamhet där hemma eller?

Slut ord. Vi missade tyvärr chansen att hänga på lagen i toppen. Men det är en lång säsong. Och jag vet att vi kommer att klara av att gå upp. För vi är fortfarande det bästa laget i serien. När vi väl spelar som bäst. Tyvärr gjorde vi inte det igår. Men vi kommer igen. För vi är Tjörnarp. Och vi viker fan aldrig ner oss. Och varje gång ni behöver stöd. Så kommer vi va där brevid er. Som en kvinna som stödjer sin man när hans lag förlorat en viktig match. För det är ju som GES sjöng. Tillsammans är vi oslagbara...