2010-06-17

TBOIF - Hästveda (Damer) 100617

Fullt schema dessa sommardagar, 3e matchen denna veckan, denna gång var det damernas tur och Hästveda stod som motståndare på Tjörnevallen.

Kvällens domare kom upp och hälsa på väg till kiosken, inte nog med att kiosken inte var öppen än av olika anledningar, han såg ut att vara helt färdig, men så går det också ifall man var med och reste Kalmar Fästning när dansken var på ingång (Jakob då alltså), sen travade han iväg med en glad min och en zingo i ena näven.

Hur som helst, matchen inleddes och det var jämnt, mycket krig på mitten och mindre skönspel. Runt kvarten spelad gick Tjörnarp till anfall vilket slutade i ett bra skott av Lisa, bollen gick i en båge och landade precis utanför stolpen, hade den gått innanför så hade Hästvedas målvakt inte haft en susning på den, som Tomas Ledin hade sagt.


Hästveda kom dock tillbaka och fick ett bra läge, relativt fritt, men avslutet blev en aning klent och gick en bit utanför.

En stund senare fick Hästveda ännu ett bra läge, och denna gång ett bra avslut men en fin parad av Kendrup i Tjörnarps mål.

Precis innan halvlek fick TBOIF till ett bra anfall där Emma fick tag i bollen precis innan målvakt men avslutet gick tätt utanför.

0-0 i halvtid.

I 2a halvlek fortsatte kriget på mitten, innan Tjörnarp fick hörna och skapade en liten farlighet, det såg positivt ut.

Tyvärr tog sedan Hästveda ledningen, och det mattades lite, en stund senare satt även 2-0 och matchen var avgjord.

Lite väl stora siffror, i mitt tycke kunde oavgjort varit rättvist, Tjörnarp hade ändå bud på iaf 1 mål. Men det är bara och fortsätta kriga så kommer målen framöver.

Domaren såg ingenting för den dimma som förföljt han sen slaget om Småland, jag är inget bra på historia men det är väl runt 200 år sen? Mer behöver man inte säga, kanske dags att varva ner.

6 kommentarer:

  1. Härlig vecka med mycket fotboll! Bara knattelaget kvar nu? ;)

    SvaraRadera
  2. Nja så långt sträcker vi oss inte antagligen :)

    Än är inte veckan slut heller, imorgon är de Skånes Fagerhult på kartan!

    SvaraRadera
  3. Jojjo the queen18 juni 2010 kl. 11:17

    Trevligt de skrivs om fjällorna med! Heja!!!

    SvaraRadera
  4. men ajaj, var är interna skytteligan för damerna?? jag tror bestämt det har blivit några mål för dem med ;)

    SvaraRadera
  5. Jo vi tvivlar icke på det :)

    Dock har de inte blitt några de matcher vi sett och än så länge har de inte blivit någon bortafärd så vi vet ärligt talat inte vem som gjort dem hehe.

    Hoppas svaret är tillfredställande :D

    SvaraRadera